‘Brick by Brick: A Civil Right’s Story’
Cicle "Un eco de les sèries de David Simon" Documentals Projecció

‘Brick by Brick: A Civil Right’s Story’

Estrena a Espanya del documental ‘Brick by Brick: A civil right’s story’, de Bill Kavanagh (2012). Es projectarà el diumenge 3 d’abril a la Filmoteca de Catalunya. Presentat per Joan Burdeus, col·laborador de la revista online SERIELIZADOS.

‘Brick by Brick: A Civil Right’s Story’ explica el conflicte per l’accés a l’habitatge social a la localitat de Yonkers (Nova York) entre els anys 70 i els anys 90. El mateix alcalde, els opositors, els veïns que es manifesten, mostren un conflicte que, tot i tenir més de 20 anys, forma part de l’actualitat més punyent, on encara es destil·la un racisme i un classisme massa actual. Si has vist ‘Show Me a Hero’, aquest documental fa un retrat dels protagonistes de la nova sèrie de Simon en carn i os.

IMPORTANT: Les entrades per veure aquest documental es poden aconseguir a les taquilles de la Filmoteca de Catalunya a partir de les 9 del matí del mateix dia de la projecció.

Els altres documentals del cicle:

  • The House I life in‘, d’Eugene Jarecki – Guanyador del Gran Premi del Jurat al Festival de Sundance (2012).
  • The Whole Gritty City’, de Richard Barber i André Lambertson (2013) – Presentat per David Simon.

Trailer:

Amb el suport de:

Filmoteca de Catalunya
Consolat General dels Estats Units a Barcelona

(CAT) Entrades disponibles a les taquilles de la Filmoteca de Catalunya a partir de les 9 del matí del mateix dia de la projecció.