‘The House I live in’
Cicle "Un eco de les sèries de David Simon" Documentals

‘The House I live in’

‘The House I live in’, d’Eugene Jarecki (2012), guanyador del Gran Premi del Jurat al Festival de Sundance (2012) es projectarà el divendres 1 d’abril a la Filmoteca de Catalunya. Presentat per Betu Martínez i Víctor Sala, directors del Serielizados Fest.

Aquest documental d’estrena a una sala de cinema a Catalunya, que va guanyar el Gran Premi del Jurat al Festival de Sundance (2012) i que es va estrenar al Festival de Cinema Online Atlántida Film Fest, tracta la guerra contra les drogues (‘The War on Drugs’), guerra decretada pel govern dels Estats Units i la política per a perseguir el tràfic de drogues. El mateix David Simon apareix al documental, on es qüestiona l’eficàcia d’aquesta política i sobretot les seves conseqüències per a la població, especialment les classes més baixes, implicades en les detencions policials.

IMPORTANT: Les entrades per veure aquest documental es poden aconseguir a les taquilles de la Filmoteca de Catalunya a partir de les 9 del matí del mateix dia de la projecció.

Els altres documentals del cicle:

Trailer:

Amb el suport de:

Filmoteca de Catalunya
Consolat General dels Estats Units a Barcelona

(CAT) Entrades disponibles a les taquilles de la Filmoteca de Catalunya a partir de les 9 del matí del mateix dia de la projecció.