‘Albatros’
Sección Oficial

‘Albatros’

Serielizados Fest estrena a Espanya la sèrie flamenca ‘Albatros’ (Bèlgica), un retrat mordaç i colpidor sobre un campament per a persones obeses.

En Filmin del 20 al 29 de octubre.

Aquesta sèrie de ficció tragicòmica se centra en deu homes i dones obesos que, amb l’objectiu de millorar la seva vida, s’apunten al campament d’aprimament ‘Albatros’ a les Ardenes. Per ajudar-los a complir la seva comesa hi haurà el carismàtic líder Bart Stevens, que temps ençà rondava els 160kg i que va aconseguir perdre la meitat del seu pes a cop de força de voluntat.

La vida al campament es mostrarà des del primer moment com una terrible cursa d’obstacles de caràcter físic, emocional, psicològic i sexual, i un a un els participants hauran d’enfrontar-se als seus dimonis i obrir les portes dels seus passats truculents. Però, per descomptat, ningú està lliure de pecat, i a poc a poc el grup anirà descobrint els clarobscurs del seu simpàtic gurú.

‘Albatros’ s’estrena l’any que ve al canal Canvas de la Radio Televisió Flamenca, llar en els seus 23 anys d’història d’una tirallonga de hits europeus i nord-americans que impressiona (de ‘Carnivale’ a ‘The Handmaid’s Tale’ passant per ‘The Office’, ‘The Killing’ i ‘Sherlock’), i no és difícil veure per què: amb un to clínic i cerebral, aconsegueix arribar fins al fons de la misèria humana sense apartar la mirada. Ens costarà, però nosaltres tampoc no ho farem.

  • Estrena des 2 primers capítols.

Versió original (belga) amb subtítols en castellà i català.

  • Martes 20 octubre | 10.00

  • FILMIN
  • En Filmin del 20 al 29 de octubre