‘Thin Ice’
Sección Oficial

‘Thin Ice’

El Serielizados Fest estrena a Espanya ‘Thin Ice’ (Suècia), un thriller geopolític que gira entorn del canvi climàtic i l’explotació de l’Àrtic.

Filmin del 20 al 29 d’octubre.

A la costa de Groenlàndia, un vaixell suec de recerca pateix un atac terrorista, i l’equip que el comanda és segrestat. La nau és trobada a la deriva mentre el Consell de l’Àrtic es reuniex per signar un tractat que, en cas de ser aprovat, prohibiria les perforacions nocives per al medi ambient de la regió. La principal sospitosa és Rússia, que està oferint secretament independència a Groenlàndia a canvi de l’explotació de les reserves petrolieres que han descobert recentment. 

La Liv, una oficial d’intel·ligència sueca, viatja al poble de Tasiilaq per investigar, i troba un panorama de tensió entre els oficials locals, amanit amb desaparicions estranyes i problemes a les telecomunicacions que semblen voler evitar que la cimera arribi a bon port. En joc queda, ni més ni menys, l’adveniment d’una nova guerra freda.

Equipada de dalt a baix amb tensió i temes d’actualitat candent, aquesta coproducció entre Suècia, Islàndia i França es postula com a exploradora en primera línia d’un present en què, no ens enganyem, pinten bastos.

  • Estrena dels 2 primers capítols.
  • Sèrie disponible a Filmin (sota subscripció) del 20 al 29 d’octubre.

Versió original (anglès) amb subtítols en català y castellà.

  • Martes 20 octubre | 10.00

  • FILMIN
  • En Filmin del 20 al 29 de octubre